Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungar & presidenter, skriker från höger till vänster.

Om du har burit en dröm kan du förstå hur de känns
Att leva på hopp, fast att hjärtat så hårt bränns
Jag lever i nuet, men tänker på dåtid
Krig på tven, svält i afrika, överallt pågår denna världstrid
Folk vandrar över lik tills dom faller ner i stupet
Folk är ytliga, tar inget på djupet
Stora städer står i höga lågor
Överallt ställs samma frågor
Dom frågvisa förblir utan svar
Världen faller sönder, trots att den ska vara styrbar
Kungar & presidenter, skriker från höger till vänster
Ingen lyssnar, världsherrarna får ingen respekt
Krigen försätter, människorna blir jordens nya hatobjekt
Barnadrömmar går itu i en värld där hjärtan krossas
Det här är sanningen i vitögat,& verkligen inte på låtsas




Fri vers av Malivéz
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 22:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men du, vad finns på djupet?
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Malivéz
Malivéz