Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentalt krig

Hårda ord som plågar
river min kärlek i trasor
ska
glida rakt igenom mig
förintas
i glömskans labyrinter




Fri vers av Bossewi
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-26 22:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Orden griper tag, borrar sig in och gör ont. Stark text!
2009-09-19

    Hemsken
Har läst den här texten massor med gånger och jag tycker om den! Jag kan däremot inte bestämma mig för hur jag ska tolka den? Jag återkommer och läser den igen....
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bossewi
Bossewi