Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårat Hjärta

Ser lyckan och kärlek, som ingjutet i ett skal
Jag älskar dig och vill leva med dig, men vad har jag för val?
Du har sårat mig så det bränns i djupet av mitt hjärta
Att säga att det inte känns vore lögn, för det jag känner är riktig smärta
Jag vill så gärna hålla din hand
Bara vara med dig tills tiden rinner ut i sand
Men jag vet att det bara suddas ut i en oändlig dröm som jag inte borde drömma
För hur jag än vänder och vrider så finns alla ären kvar, dom kommer jag aldrig glömma
All smärtan bara tär i mig
Fast det vore en lögn att säga att jag inte är kär i dig
Ser lyckan och kärlek, som ingjutet i ett skal
Jag älskar dig och vill leva med dig, men vad har jag för val




Fri vers av Malivéz
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malivéz
Malivéz