Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje akten

 

historien faller ut
ansikten bleknar

snart är pjäsen slut




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-27 11:44



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En stark, vemodig, och välskapad dikt.
2007-11-29

  Åsa Gustavsson VIP
nå, inte riktigt än, väl, det är så spännande...
2007-11-27

    papillon
Plaudite!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth