Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen efter när du vaknar ensam .


En minusgrad Kommer sällan Ensam .








Din tungspets
mot min fönsterkarm,
ditt leksaksvapen
Brevid min säng,

Din kallsvettiga fot
Fastnar på min parkett,
en Minusgrad kommer
sällan ensam,

Behåll mig .



















Fri vers av Lazerpistol
Läst 711 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-27 14:06



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh ja det sista var bäst!!! Behåll mig!!! Precis så brukar jag känna. Skitbra! Applåd!
2009-03-28

    EMITSTI
Mäktig titel och innehåll med ett förvånande och starkt slut. Härlig text!
2008-09-17

    ej medlem längre
Titeln borde få kulturrådets litteraturpris.
2008-01-31

  ramlar
fin!
2008-01-22

  Nicole Margit
Men jisses. Vad bra det här var! Stilfullt & läckert.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol