Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Vitögat

 

Länge gick jag vilse
längtade i lönndom

så kom livet i förbigående
och passerade

nu vet jag inte
vad jag ska göra

annat än smälta
med isarna




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 603 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-27 16:47



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Här finns en stor känsla, jag menar att du på ett subtilt och stillsamt sätt får dikten att bli varm, läsaren att uppleva utan att \"skriva på näsan\". Andra raden är otrolig, likaså slutet!
2007-12-03

  Larz Gustafsson VIP
\"Life is what happens to you while you\' re busy making other plans.\"
2007-11-29

    papillon
Lika tät som vanligt, suggestiva ljudklanger och väldigt \"destillerad\" i sin enkelhet - som en ensam flöjt. Jag tycker väldigt mycket om denna dikt!
2007-11-27

  Åsa Gustavsson VIP
Faller pladask
för dikten och för det obevekliga

livet
2007-11-27

    Bim
...den satt där den skulle,sååå fin! hälsn.Bim
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth