Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Stadshuskajen

Isen krakelerar när vågorna
befrias av blanka lansar
Rullande dyningar leker tafatt
på Riddarfjärden och strandkajens
isflak kämpar förgäves
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-03-21 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia