Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

negligente.oaktsam.....

jag skall dig ge en ros
med mitt namn,
där blad efter blad spegla
ditt liv,där tid rinner ut sakta
men säkert,finn ditt svar eller
mitt,genom hjärtats kraft du
suger min saft,av oss du ser
ett minne blott.




Fri vers av ninna
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-27 23:39



Bookmark and Share


  Markattan
Tycker om bilden som du målar upp
med hjälp av av rosen och dess blad.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna