Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattar inget eller fattar allt..

att se dimman
täcka ditt hjärta,
ger mig sorg
att fly ifrån,
glömma livet
som blommade,
min stjäl dig aldrig,
suddar ut,
att gå vidare
förnekandet,
så enkelt
vänd dig aldrig,
rakt fram
spring....




Fri vers av ninna
Läst 530 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-22 19:04



Bookmark and Share


  Markattan
En tydlig, uppmanande
och bra avslutning på dikten.
2008-02-25

  stronza
gillar de korthuggna raderna
skön ström och slutet perfekt
2008-02-22

  J A Nicander
Vackert spel med motsägelser!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna