Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligt mod sitter inte i testosteronet, det kommer alldeles av sig självt. Från hjärtat... Att vara charmig och självsäker är bra, om man gör det med glimten i ögat. Annars blir man liksom platt, en patetisk pajas. Lika barn leka bäst...


Gylfpelle


Upp med gylfen, fram med attityden

väl på plats, sväljer hårt och stormar
ut igen
mot dansgolvets mitt

strålar som en sol
fast bara på ytan, men strålar
det gör han

tror han


Han är Han, killen med
versaler
Hingsten, trendikonen

the King


Men inombords är han egentligen
en nerpinkad liten pojke
livrädd för närhet, för kvinnor

rädd för kärlek
det enda han egentligen vill ha

Det känns bra att vara ytlig
när man inte vet bättre





Fri vers av Gawain VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-28 16:16



Bookmark and Share


  Catrin
De där har man ju stött på en och annan gång...du fångar det träffsäkert!!! Bra!!
2007-11-29

  Maria Zena Viklund
japp, så är det ofta, tyvärr!
2007-11-28

  Annika Gustafsson
Alla leker vi efter längtan av kärlek...så stort äro hjärtat att sanningen lyser igenom för den som vågar se
2007-11-28

    Nattviol
och kvinnor har vetat
detta i alla tider...
det är de andra männen
som går på samma
visa hela tiden
(utom du då!)

verkligt mod finns sannerligen
i hjärtat och i självkänslan!!

gillar din klarsyn!

: )
2007-11-28

  karenina VIP
nej, verkligt mod handlar verkligen inte om vad som finns innanför gylfen, det handlar om att våga stå upp för den man är och det man tycker och inte vara nån förbannat ytlig flamspelle.
2007-11-28

  Daniel_78 VIP
jag tror bara han bejakar sin manlighet ja
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP