Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjälp av Huang Pei Yin




Drömlotus

Lotusblommorna blommar sent i år
fyller min trädgård av drömmar

Blomman utvecklas
växer till sin skönhet
men snart faller dem
som höstens vackra vinter

Då slocknar drömmarna
i min trädgård
och drömvärlden blundar
för att minnas sina andetag




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-28 20:59



Bookmark and Share


  Rosen VIP
..och drömvärlden blundar
för att minnas sina andetag..
så poetiskt!
2008-03-01

  Ronny Berk
som i skir drömfyllnad utvecklas den texten...skönhets vara väl beskriven...
2008-02-29

  Björn Karlsson
Länktans fyllda ord
vackra beskrivningar
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman