Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rostfrekvenser

Ränder

av

Rost

stelnar

min hud.


Frekvenser


andas


mitt blod


Jag


väljer

Ödet

utan

storm.




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-23 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med din kompis.

//Daniel Ljungström
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman