Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmtroll

Ni, mina små chramtroll
Jag önskar er lycka & att ni får ha eran hälsa i behåll
Båda är ni mina små ögonstenar, som värmer när världen blåser kallt
Era små ögon lyser för mig överallt
Min kärlek till er kan inte beskrivas i bara ord
Föralltid älskar jag er, även när jag lyft från denna jord
Kommer alltid följa er som en vakande ängel på era axlar
Skydda er från det onda, ge er allt det goda
Era namn är inristade i djupet av mitt hjärta
Har limmat in det och skrivit ditt det med renaste trycksvärta
Alfons & Oliver, småhjältarna i mitt liv




Fri vers av Malivéz
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 22:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh...ja de må jag säga...det var verkligen ena riktiga charmtroll!
Härlig dikt till dina småhjältar =)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Malivéz
Malivéz