Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek Med Känslor

Jag lät dig leka med mina
känslor allt för lätt
Du var lika oärlig som
en falsk falsett/

Hur kunde jag låt dig
tränga på ?
Du fick väl mig att
må bra då/

Du krossade mitt hjärta
i miljoner bitar
Ändå är det ditt namn
jag ritar/

Ditt & mitt namn,
& ett hjärta i mitten
Genom hela blockat &
alla avsnitten/

Min stora plikt
Är att se upp på dig
Skitsamma hur mycket
du än sårat mig/

Min ängel genom alla
väder
Det är i mina texter
som känslorna framträder/

Att älska ngn som
gör en olycklig
är alldeles för lätt
Som en kvinnas svagehet
För rosor i en bukett/




Fri vers av Malivéz
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malivéz
Malivéz