stjärntals: detta begrepp som min älskade K myntade :)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärntals: detta begrepp som min älskade K myntade :)




Stjärntals ljusår bort

bakom ditt sorgeflor och dina tårar

skingras smärtan i din spruckna röst

 

tvekan förföljde livets sång

tills sorgen värkte

 

men rädslan blottades

       av livsbejakandet

och du märkte

       händer som famnade

 

              *

 

så skingras tvekan

där uppmuntran bygger sitt bo

 

och själva änglarna ler i midvinternatten

 

härifrån

 

- och stjärntals ljusår bort

 

©  Birgitta Wäppling, 28 november 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1349 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-11-28 23:54



Bookmark and Share


    Kim Eva Pettersson
Underbar!
2011-09-17

  Michaela Dutius
Underbar text - inte undra på att du blir radiolkändis!! Grattis!!!!!!! Det är du väl värd!
2011-09-15

    ej medlem längre
vacker och djup
den talar till tanken
gillar den mycket

särskilt textens form
2008-05-04

    ingvar VIP
Fint, inte minst \"Så skingras tvekan där uppmuntran bygger sitt bo\". Väldigt, väldigt vackert - och sant!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP