Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt lilla mjuka lena hjärta

mitt
hjärta har blivit så
hårt

mitt
lilla mjuka lena
hjärta
som slår
så lustiga slag
som slår
så stora
överdådiga
våghalsiga slag

mitt
lilla mjuka lena
hjärta
som skälver med
ljusröd pärlemorglans
har nu
tagit på sig sitt
diamantpansar

det har blivit så
hårt

och
kan inte längre
brista




Fri vers av Aisha VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-28 22:41



Bookmark and Share


  Manal
Aisha absolut en av dina bästa dikter, du berör.
2007-12-26

  issac.a.m
Vackert ..
2007-12-21

  issac.a.m
Vackert ..
2007-12-21

  Mikael Lövkvist
Mycket bra skrivet om hur vi skyddar oss mot smärtan, och inför rädslan för smärtan.
2007-12-07

    ej medlem längre
Sant vackert och underbart skrivet!
2007-12-05

  Vind
Snygg dubbeltydighet, även om jag tydligast ser diamantbudskapet som pansar och skydd. Gillar diktens komposition.
2007-12-02

  Larz Gustafsson VIP
Marx hade i viss mån rätt då han skrev att människan är en produkt av sin miljö.
2007-11-30

  Maria Zena Viklund
men tänk så vackert, hjärtats diamant!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP