Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
version 2.efter kommentar från Anna H...Tack


Inget annat önskar jag


Kanske ändå
att jag når dig
genom att vara

att det vidrör
dina strängar

bortom ord




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 22:50



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Mycket nära! Vackert berörande!
2007-11-29

  Åsa Gustavsson VIP
tänkte på en harpa...
fast inte att du är en!
men just det där ljudet
som man inte kan värja sig mot

vackert!
2007-11-29

  Anna H
Den här känns väldigt tydlig men också vacker, lite vemodig. Jag tycker om den här. Det blev riktigt bra, om jag får säga vad jag tycker. Just de här raderna berör mig. Det är så viktigt med ord, men nästan ännu viktigare att kunna förmedla utan ord.
2007-11-29

  Maria Zena Viklund
så sant och vackert!
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth