...genom en dal och en höst som var...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...genom en dal och en höst som var...




Motströms dina sorgefloder

 

tårar flödar som brusande älvar

genom den dal

och sorg som var

då vänds vemodet långsamt mot livet

mot själva den kraft

som livet gav

och aldrig har längtan varit så stark

som just den dagen

du väcktes upp

ur svartaste sorg och blekaste saknad

du ruskade av dig

vemodet

och gick mot strömmen av sorgetårar

tillbaka till livet

ända till oss

 

© Birgitta Wäppling, november 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-29 00:58



Bookmark and Share


    wilja
mm, gillar. jag förstår mycket väl tanken, att gå motströms och inte ge upp hopppet. men dessa sorgefloder.. kan göra stor skada uppdämda. ofta viktigt att låta de få skölja över och känna att de även kan ha en renande kraft.
men vackert skrivet.
2007-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, jag tycker om den..vackert du formar om sorg till något som kan bli ljust/B
2007-12-01

  Michaela Dutius
Ja så underbart hoppfull -motströms det talar om det där sköna trotset och hoppet mitt i det svåra som gör oss till överlevare!
Tycker om!
2007-12-01

    alicia79
Den här tyckte jag om. Applåder!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP