Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens baksida

 

lika mörk
som månens




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-29 03:47



Bookmark and Share


  rebecca d
som sagt, kort och koncist. visst!!!
2007-11-30

  Markattan
Ett snyggt och sant koncentrat.
2007-11-29

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Detta var i sanning starkt!!
2007-11-29

  Per Rydberg
Jo, intigheten, inte något att bli mångordig om. Detta säger dina sjutton bokstäver så mycket om. Tack för påminnelsen!
2007-11-29

  Åsa Gustavsson VIP
att ha eller inte ha
det är frågan
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth