Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till du.

ta mig in,
sluk mig,
in i ditt innre
där bara du finns,
ge till mig de finaste du har
stjälens svar,på allt som finns kvar,
sålla bort alla tankar,
låt djupet tala,släpp dig fri.Kram,G......




Fri vers av ninna
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-11-29 10:47



Bookmark and Share


  Markattan
En fin, liten uppmaning till denna \"du\".
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna