Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sällsam text som bara blev till...


Min själ är min borg

Jag är så glad att inget kan störa mig
i min borg
ingen sorg
kan fröjda sig!

Ibland så tittar jag över min mur
om de är
någon där
som är lika sur

Ilska och självömkan är min grej
du har inget för
att du stör
jag hör dig ej

Och när du kommer alldeles för nära
vältes snart
stora fat
eldfängd tjära




Fri vers av Edrik
Läst 590 gånger
Publicerad 2005-05-11 16:31



Bookmark and Share


  Tamilda
Lättgripligt och sant. Mycket bra! Tack för den :-)
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik