Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir jag bara så trött .Fräckare än så här blir jag nog inte...Barakha skulle aldrig skrivit så här


Hjälp! jag hittar inte min G-punkt

 

alltså var Gud
finns i mig




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 1237 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2007-11-29 16:14



Bookmark and Share


  Cattie
Ha, ha. Den va riktigt bra.
2010-09-06

    sunnanvind
skrattar!!! Ja den ja..ler*...
2008-09-23

  aol
den ska ju vara salig
2008-09-09

  Don Jorgé
Väldigt underhållande.
2008-08-26

  Blåbäret
Detta var ju så läckert...skrattar och bokmärker
2008-08-14

  fågel grå
Inte jag heller.
2008-08-05

  inutimonster
snyggt, haha! ;)
2008-04-18

  Kristina Wallbing
Ha ha ha! Gud, så bra!! Superfräckt!!
2008-03-28

  Mangal VIP
Ett leende sprids inombords. Du fann en punkt i mig.
2008-02-04

    © Birgitta Wäppling VIP
:)
2007-12-30

  Jessica Ebbesson
Riktigt snygg!!
2007-12-21

  Hans w-art Westlund VIP
*skratt* Barakha :D

å andra sidan kan jag få chansen att hålla med dig.. trots att jag är man.
2007-12-19

  Maria Zena Viklund
haha, snyggt!
2007-12-14

  noname_realmind
G-udomlig humor! ;))
(tips: ALLA punkter...:)
2007-12-03

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Här lockar du både till skratt och djupare eftertanke. Du tolkar om ett vedertaget begrepp och får till något helt nytt som är minst lika viktigt som originalet.
2007-12-03

  glittertindra
är det därför man ibland uttrycker åh, herregud!! ? :)
2007-12-03

  Måna N. Berger
*Ler* Livsdyrkarens dilemma?
2007-12-01

  rebecca d
:-)) finns den? men den andre finns, det vet jag bestämt....
2007-11-30

  stella
Hahaha...Jag har också problem... :)
2007-11-30

    Maria Malm
hihi..så får man läsare och kommentarer..kul!
2007-11-29

    papillon
Detta var riktigt fräckt och riktigt, riktigt roligt!!
Jag misstänker att den hör till kategorin - ibland kan man bara inte låta bli -
2007-11-29

  Markattan
Jag anade att det var något lurt med titeln eftersom den kom ifrån just dig, så jag var ju tvungen att se efter vad det kunde vara ;o)
2007-11-29

  Michaela Dutius
Härlig kortdikt som jag tycker mycket om
2007-11-29

  stronza
hi hi
rolig och överraskande
2007-11-29

  Åsa Gustavsson VIP
med åldern skalas ibland
onödiga lager av hämningar av
därunder hittar man till sin förvåning
ibland riktigt bra saker
som t.ex.

insikt
humor
och mindre kramp

det mår nog all kärlek väl av
2007-11-29

    tramp
gudomlig text !
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Den här var bra!! Jag ska också leta min *s* /B
2007-11-29

  Mikael Lövkvist
Ha ha :-) Härlig titel. Och ja Gud, kanske finns det Överallt i dig ;-).
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth