Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon log

Kan inte alls
ser jag inte
de som skulle fånga mig
hade kalla händer

de log inte ens
inte kan jag le mot dessa
hon ville inte
men log

hon log för inte ville hon tappa ansiktet
hon log
känner värmen från mörkt klibbigt
rinner och smeker hennes hals
men hon log

sen slogs de om vem som skulle vara enklast
men det blev överväldigande
hon log och han log
att tappa ansiktet låg inte för henne
njuter de makt

hon log skönt
sen föll hon
hela vägen
händer skulle fånga henne
men de var brända
icke ens kalla

de som var vid liv
gick över gränsen
kunde inte ens läka mig




Fri vers av Tini Tut
Läst 1187 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2007-11-29 22:26



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En stark och kännande text såå bra skrivet.. applåder
2008-03-11

  mjuk
Jag ger aldrig upp!!!! Är det så du menar?
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut