Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker de förlorade

de söker förlorade själar
som blivit bestulna på sin integritet
sedan jagas de för livet
tills de finner andra i sig själv

så de slipper ta hela skiten på egna skuldror
som de skär i mig
svider jag
av galenskap

de ska inte nå mig längre
jag seglar djupt
gräver lite mer

stilla och tyst
ligger jag i mitt eget sekret
stannar inte ens
för att fråga om vägen




Fri vers av Tini Tut
Läst 1224 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2007-11-29 22:51



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Förbannat bra, förtvivlat sant, du bara ÄR bra !!
2010-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Jesus söker förlorade själar. Inte för att ta ifrån dem men för att ge dem. Evigt liv och frid.
2010-01-22

  Jonas Hagén
vet inte men jag skiljer på namnet på dikten och "sätter" den lite nedot, förutom att dikten sved av igenkännande och rakhet
in i det sårande jag själv varit med om så i självförsvar sätter jag
ett frö eller planterar om minna växter dom tål bättre skiten än jag,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2008-10-04

  Lasseman VIP
Ja det var en text av dig min sköna som satt som en fläskläpp.... kram och en god jul... ses till nyår.. Lasse
2007-12-24

  Just Emotions
wow va bra skrivet.. applåderar***
2007-12-04

  mjuk
Oj den gjorde ont. Väldigt bra ord.Rakt på om utnyttjanden och svek.Så uppfattar jag dina ord. Tummen upp för damen :)
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tini Tut
Tini Tut