Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inga ord som sjunger i mig för tillfället....inga ord. Tomhet kanske. Reflektionstid kanske. Orden är slut.


Tystnad

 

Inom mig växer

inte ett enda litet

ord för tillfället

 

Har min inre röst

tystnat för evigt eller

kräver den vila

 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-30 10:24



Bookmark and Share


  * Ammi *
mkt bra skrivet och beskrivet ..reflektion
2007-11-30

  katiana
Fint skrivet!
/Katiana
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP