Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt livs första ensamma jul nu när även mamma är borta......tungt.


Aldrig förut

 

En jul utan dig

mamma är något som jag

aldrig upplevt förr

 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 11:36



Bookmark and Share


  * Ammi *
nej och det känns konstigt, för mammor har ju varit med en hela livet, oftast. Min mamma \"höll ihop\" julen, och det saknar jag verkligen
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP