Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet baddar våra öppna sår

 

 

och himmelen öppnade sig

för våldsamma kalla höstskyar

som tvättade våra själar

och våra öppna sår

 

 

förblindade våra illusioner

utan att fråga om de fick

 

den första snön töade bort

livet fick sina vattenransoner

regnet gav mina tårar eskort

 

 

i regn kan man gråta

osedd

 

 

om man vill

 

 

©  Birgitta Wäppling, 2007

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1083 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 09:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
tvättade våra själar och öppna sår...det där älskar jag ...ja hela din dikt är bedårande vacker i sin vemodsanda!!!!
2007-12-01

  "Silver" VIP
Tycker mycket om slutraderna här ... I sanning en sanning.
2007-12-01

  Michaela Dutius
Tycker mycket om denna dikt
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP