Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Febrig av yrsel mötte hon sin bane...


Skogsbrand


Träden står i lågor, ack
de brinner


Fasan speglas i våta ögon

fast egentligen var det bakom
dem, under den blanka ytan
elden härjade värst





Fri vers av Gawain VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-30 22:17



Bookmark and Share


    Pivvi
du är mästerlig, vad mer kan man säga?
2007-12-01

    Nattviol
väl mött, skulle jag vilja säga..

men det gör jag inte - inte
så länge det brinner, herregud
något kan ju självantända!!

: )
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP