Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och ta mig

på den öppna slätten
där springer jag fri
kom och ta mig om du kan
och om du fångar mig får du hålla min hand

på dom öppna vidderna
där kan jag vara mig själv
kom och ta mig om du kan
och om du fångar mig får du hålla min hand

I den varma solen
vill jag ligga
kom och ta mig om du kan
och om du fångar mig får du hålla min hand

I det djupa havet
vill jag simma
kom och ta mig om du kan
och om du fångar mig får du hålla mig varm

I den blåa skyn
vill jag flyga
kom och ta mig om du kan
och när du fångar mig får du kalla dig min man




Fri vers av Nova_84
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova_84