Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska

Kärlek är att älska någon med bristerna personen har

Inte att älska personen trots bristerna

På det sättet kan man älska personen hela tiden och inte bara vissa stunder.




Fri vers av Nova_84
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 00:23



Bookmark and Share


    Issand.
har aldrig tänkt på det du skriver i sista meningen, det är ju genialiskt! tack, ska komma ihåg det.

bra text.
2012-07-10

  thyra
Kloka insikter du förmedlar i din text! Fint!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nova_84