Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Stanna!

Lyssna!

Hör du?

Fåglarna tystnar!

Vinden försvann!

Allt är så stilla

Så underbart tyst

Ta mig i din famn!

Håll mig hårt!

Viska mitt namn

Se mig i ögonen!

Sådär som bara du kan

Le ditt vackra leende

Kom så lägger vi oss ner

Tittar på stjärnorna halva natten

Kyss mig mjukt!




Fri vers av Nova_84
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-08 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova_84