Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(All denna tid människor lägger ner på att försöka förändra någon annan)


Jag älskar dig men först måste du....




Det inledande ordet är ofta:

jag vill

jag vill inte

du måste



Spegeln?

den hänger

där

för att jag ska kunna se

alla

dina

brister

som hindrar

mig

från att utvecklas

åt rätt håll
























Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 08:21



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....man kan förändra sig själv....men aldrig någon annan...det är inte lätt det här....kram A.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP