Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Erik L. Tack Erik....




Ingen minns

 

En av de evigt

glömda kommer jag att bli

men inte ensam




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-01 10:12



Bookmark and Share


  * Ammi *
bra skrivet ..
2007-12-01

  Michaela Dutius
Alla kommer vi att bli de evigt glömda ..mycket vackert beskrivet!!
2007-12-01

  Erik L
Fint skrivet!
Jag måste väl också säga tack eller något åt det hållet. Trevligt att kunna inspirera till en sådan fin dikt.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP