Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland funkar inga hjärnceller och man vill bara dö för att man är så enormt patetisk.


onenightstand


jag skulle egentligen gå lägga mej, men något du sa fick mej att stanna kvar. det var korkat av mej, men du hade en sorts dragningskraft som gjorde att jag ville veta mer. jag ville få dej att tycka om mej som den jag är, inte som någon fantasifigur.
du var så galet rolig, du tog mej med storm som man brukar säga. du var väldigt smart, men ändå sådär smått stingslig som om du var rädd för att jag skulle trampa på dej med stilettklackar.

det borde inte kännas såhär!

jag föreställer mig dig i röd- och grårandig tröja och svart sammetskavaj. du har mörkbrunt oklippt hår, lite skäggstubb och ett snett leende. det passar in på dej, det passar in på dej utgående från den bild jag skapat i mitt huvud. \"det skulle vara kul att se om den stämmer\".
jag skulle sitta på ett mysigt café och sörpla kaffe och du skulle le åt mig sådär som folk gör ibland då de är glada och inte riktigt tänker på vad de gör. kanske skulle du gå in i ett bord å se förskräckt ut, jag skulle skratta sådär som bara jag kan ... sådär jag gör i spegeln. allt skulle vara sådär rosaskimrande det är i dåliga amerikanska filmer, men det skulle inte spela någon roll för det skulle vara du och jag.

dethär är bara en fantasi, jag borde växa upp!

på nått sätt skulle jag fatta modet och gå fram till dej och du skulle se på mig med ljusblå ögon och be mej om en tjänst. du skulle be mej att gå min väg för att du kände dig så töntig över att du gick in i bordet och nästan välte det. jag skulle sätta mig ner och skratta, sådär naturligt men så att det ändå låter bra. vi skulle bara sitta där och den här gången skulle jag inte låta dej förstöra något.
jag skulle gilla dej. jag vet att du inte tror på sånt som kallas kärlek, men du skulle förvånas. du skulle inse att jag på något sätt var det som fattades dig och du det som fattades mig. kanske kunde vi gå gatan fram och bara andas. det kanske inte skulle behövas mer?

romantik gör mig så längtansfull...

det var det vackraste mötet. en total katastrof en kväll då allt bara gått om intet. du fick mej att le, att känna mig uppsluppen och kanske till och med lite rar. det var något i ditt sätt som fick mig att vekna. lite klädsam egocentrism som pockade mig att ge mer...


det var ett one night stand i ord




Övriga genrer av serum
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-05-12 03:29



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mycket att gilla i den här texten,
blir glad när jag läser
*ler*
2005-10-04

  Queen_of_Rain
du har fångat en känsla på ett så personligt sätt att den känns extremt levande!
2005-05-12

  serum
nej det visste jag inte att jag gjort...
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum