Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning



jag kan inte skriva orden
som rinner i mitt blod
jag är inte den som vågar
jag är den som väntar
mina vener stockas
av fantastiska historier
men mina fingrar vägrar
sätta det till pappers

allt är fragment av
något större.
en helhet som väntar
på att jag skall våga.






Övriga genrer av serum
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-05-12 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum