Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar men ingen hör

.

Jag ropar men ingen hör
min röst är kvävd
Om ljudet når mina läppar
kommer allt att brista
Låter rösten försvinna
in i tomheten inuti
Lever på hoppet
att det i tysthet ska läkas




Fri vers av Mejja
Läst 550 gånger
Publicerad 2004-03-22 13:56



Bookmark and Share


    Cajsa
Ord som verkligen berör, som griper tag, mycket bra skrivet
2009-05-07

  Tothem
det är bara att instämma med Barbro! bra bra bra så bra!
2004-05-31

    Barbro. Norberg-Rönnlund
du skriver kort men så oerhört talande.
Du speglar människans litenhet och du
gör det BRA !
2004-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja