Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverslingor



silverslingor i skägg och hår

trötthetens tid

framför pärleporten står

barnen nu tar vid


manuset är klart

han har det själv skrivit

gjort det med tidens fart

han är det han blivit




Fri vers av berxper
Läst 573 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-02 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2011-02-19

  Eva Jevutsjenko
Abruptheten i slutet i den annars påtagligt slingrande dikten, den tilltalar mig. Du kan skriva.
2009-06-05

  Havsbris
Som kedjan livet är,
de gamla går och
syannar de yngre...

i en cirkel utan början
eller slut!! Bara rörelsen,
födelsen av nytt som
ersätter bara den som
gav liv och ska vila;

skulle inte kalla det för
trötthetens tid, men
mognads erfarenheter
frukt... vishet och historia!

Ödmjukt och respektfull
skriven. Tack!
2008-09-03

  sister mary
Mm, lite medelålders eftertänksamhet i en tankepaus. Hur har jag format mitt liv, hur blev jag den jag är. Vacker rubrik!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper