Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade


vi tog

vi bestod

vi behövde

Älskade


jag dog




Fri vers av berxper
Läst 703 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-02-19 04:57



Bookmark and Share


  Marreb
starkt... som en smärtsam smäll..
2013-05-31

    annikaelisabet
Tänk vad mycket man kan säga med så få ord. Hissnande!
2012-02-22

  beam72
Vilka vackra meningar
UNDERBART att få läsa mellan raderna
:-*
2012-02-20

    maija tuori
Berör...
2012-02-19

  stenen/ Yv Ericsson
en underbar dikt som inte lämnar en oberörd.
jag känner att den är riktad till en alldeles speciell person.
2012-02-19

    ej medlem längre
Smärtsam...
2012-02-19

  Magica VIP
Vackert, smärtsamt!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper