Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusets tid


Himlens dörr på glänt

var slagen av ruset

Dödens timglas vänt

såg en ängel i ljuset


En springa av hopp

döden var nära

Ängel i människokropp

när livet inte ville bära


En utsträckt hand

så kallt och fruset

Hon gav mig timglassand

ängeln värmde där i ljuset




Fri vers av berxper
Läst 796 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2010-10-19 17:42



Bookmark and Share


    Vickan
Väldigt fin dikt.
2015-11-05

  mare VIP
Mycket vacker dikt
2011-04-05

  Linda CH VIP
Så underbart trösterik och vacker!
2011-04-02

    ej medlem längre
Läser för jag vet inte vilken gång i ordningen, denna har ngt magiskt över sig...
2011-03-30

    ej medlem längre
Läst igen, kan tolkas på många sätt...
2011-02-17

    ej medlem längre
Hade helt missat denna, vilken vacker dikt, gillar!
2011-01-19

  Elisabeth VIP
Vemodig och finfin.
2010-10-31

  Piann VIP
En underbart vacker dikt.
2010-10-27

  Mygg
En dörr på glänt, inte stängd men inte heller helt öppen.
Ger mig många tolkningsmöjligheter, som alltid med dina dikter.
En springa av hopp och timglassanden i handen, som en andra chans...
Oj, du berör verkligen!
2010-10-21

  aol
så vacker poesi med så fint innehåll och djup
2010-10-20

  Lejonhjärtas poesi
Vackert och djupt berörande.
2010-10-19

  stenen/ Yv Ericsson
en dikt som känns så befriande.
2010-10-19

  Lena Själsöga Keijser
så vacker är denna bild

ser timglaset

ser midjan lösas

ser kiselstenar
ser öknen
ser oasen vakna
livets oas

Tack för mötet med denna bild

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

så ber jag aftonens stjärnvindar att bringa dig
mitt hjärtas innerliga tack för applåders vida ljusmantel

Själsöga
2010-10-19

  beam72
Mycket vacker och hoppfull poesi...
ser ängeln framför mig med timglas sanden...
2010-10-19

  lodjuret/seglare VIP
vilken underfin text, härlig
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper