Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser skönhet i misär



ingen är så varm som du

lyckans Mecka

lever här och nu

livet är en glädjesträcka


ser skönhet i misär

har urmoderns kraft

äktheten du bär

skapad av det många haft


för i mörkret du varit

måste i kontrasten leta

brända barn har det erfarit

hur ska du annars veta




Fri vers av berxper
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-02 01:52



Bookmark and Share


  fågel grå
Ja, hur skulle man
annars veta ?
2008-10-08

  Havsbris
hmmmm

visst finns mer äkta
skönheten i misär än
i rikdom!! De brister vi
har i ett "normalt" liv
är bara lyx jämförd med
livet på andra dimentioner
och nivå, som aldrig hoppas
vi ska leva eller känna själva
ändå!!

För att behövs inte leva
dessa situationer mindre
priviligierada för att se vad
som är verkligheten och
drömen!

En fattig är närmast Gud än
oss, någon sade och är så
sant!! De har bara hjärtat och
själen, de flesta, för att leva,
för att kämpa; även så, de
tackar, de älskar utan materialiska
orsaker; de ber och de är på
något sätt glada, för att de är
äkta, sanna, rena!!!

Mycket skulle sägas om dina
ord och mellan de; helt underbart
skriven och du medelar så bra ut
känsla att gör av din text, läs- och
tänkvärd i högsta grad!!!

Synd att alla gick förbi utan att
kunna lämna en kommentar;
kanska orörda, kanske... hmmm
undrar varför, ska inte anklaga
någon!

BRAVO Bex, uymärkt!!!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper