Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6 X Haiku


Lugnar mig

snötunga kvistar
utanför mitt fönsterbleck
snöflingegnistrar

snöplogen blinkar
driver snön framför porten
min tid den sinkar

stampar på gasen
sprillans nya vinterdäck
bråttom som fasen

livet fullt av krav
nu ska hållas yogapass
sakta slappnar av

en timmes pass gör
senare så min kropp känns
fogligt härligt mör

andas in och ut
några djupa andetag
så var sagan slut












Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-12-02 21:45



Bookmark and Share


  Svante
Den andra haikun var bäst :)
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna