Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går i kras



Vi går i kras
varenda själaindivid
varje sinnesstämmning
som ej längre går att kännas vid
där flyter ångest, sorg och tårar fram

Ni sliter hårt
för att vi skall ha det bra
lämnar känslor utanför
lägger dom vid sidan av

Medans tjejen eran
inte längre orkar själv
inte mår bra

Vi går i kras
varje sinnesstämmning
som ej längre går att kännas vid
här flyter oförståelse, rädsla och tårar fram

Och jag önskar
Det jag mest av allt vill

Att vi ska hinna älska denna familj




Fri vers av Malin Johansson
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-05-12 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.