Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skinn


jag torkar bort mitt leende med ditt toapapper,
hudflagorna på min näsa vittnar om nederlag.
jag ska aldrig mer ge dej chansen att förgifta mej,
låta din tunga gå som en ampull ner i min hals.




Övriga genrer av serum
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-05-12 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

serum
serum