Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Enda Ljudet

På golvet
i sängen, på väg
till ingenstans
vart jag än befinner mig
är jag ensam med känslorna
kan det kallas emotionellt
övergiven?
då jag
som enda person i huset
omgiven av tystnaden
kan höra det enda som är jag
de genomträngande hjärtslagen
skapar det enda ljudet
som kommer att skilja denna plats
från min egen grav




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon