Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten, på dig och mig

Vatten i form av
regndroppar och de faller
likt drömmarna i
mitt huvud
likt min kropp de krossas
mot asfalten våt
överallt
faller regnet ned
på mig

Vatten i form av
Tårar, rinner längs
Din kind
Likt betong
De tynger dig, likt
spikar och järn
De fängslar dig vid mark
som en staty står du kvar och
när natt blir till dag
faller regnet, moln passerar och
jorden snurrar
Ytterligare några varv

Imorgon blir idag
och du
Du står fortfarande kvar




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon