Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma blev ensam med två små barn. Hon fick det oerhört jobbigt, dessutom var min lillebror svårt handikappad. Släkt och vänner förhöll sig svala...


Nu förstår jag dig mamma

 

Hur orkade du

mamma

usch jag som var så jobbig fast hjälpsam

ensam

med allt ansvar och dålig ekonomi

utsatt

som kvinnor i alla tider blev som änkor och det gäller än

att du inte blev bitter är

ett under

fast jag minns hur arg du var mamma du gjorde mig rädd

nu kan jag

förstå och förlåta

när jag förmår att se

din kärlek




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 20:22



Bookmark and Share


  Yvonne
Instämmer i föregående talare.
2007-12-03

    Maria Malm
Oerhört fint skrivet. Den kärleken ser man inte på en gång, tar tid innan man förstår sina föräldrar.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP