Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min far dog när jag var 8 år, efter 1 års svår sjukdom. Jag var bortlämnad några månader. Pappa var inte så lätt att få kontakt med.


Det är så svårt pappa

 

Vilka termer jag ska bruka för att

nå dig

det vet jag inte

pappa

I ditt sällskap blev jag alltid så osäker

Det jag säkert vet är att jag liknar dig väldigt mycket

och om jag fick chansen skulle jag nog

älska dig

och får anta att

kärleken

är

ömsesidig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 21:46



Bookmark and Share


  Yvonne
Text som berör starkt. Och vackert uppställd. Tror absolut att kärleken är ömsesidig. Applåd!
2007-12-03

  charlotte hedendahl
Väldigt fint skrivet!
2007-12-02

    Squire
Vackert.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP