Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död.....

Döden släcker sina spår
kring elden du går
ljuset du spirar
värmen du skönjar
kring glöd du bränner
lovord du tämjer
av ljus du kommen
som liv du släcks.....




Fri vers av ninna
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-03 13:26



Bookmark and Share


  stronza
OTROLIGT bra skriven, din bästa tycker jag
2007-12-06

  charlotte hedendahl
Fina och välskrivna rader som flyter på bra!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna