Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värdefull?

En värdefull människa
orden ekade
med kraft
av smärta
känslorna ville spricka
hatet av misstro
självkänsla
djupt i mig
flödar tårar
otröstlighet av smärta
förgiftad in i stjälen
spegeln visar en bild
som jag ej känner
det får mig att undra
varför? hur?




Fri vers av ninna
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-03 14:20



Bookmark and Share


  vega lando
en dag såg jag mig själv i speglen, och det kändes som
första gången

jag var inte den jag trodde att jag varit
jag var den som folk berättat för mig om

Jag är värdefull, och du min älskade, du är mitt allt!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna