Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag låter orden tala för sig själva, den är fri för tolkning som vanligt.


Vi är Slitage

Slitage
är det vackraste som finns
Två urtvättade
hjärtan
som gnids mot varandra




Bunden vers (Haiku) av Tim Sterner
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-05-12 20:06



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
Damn!
hur kan du skriva såhär ? Detta är hett!
2005-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner